Reviews

Reviews over de Basiscursus Drupal 7:

 • Dit boek van Eric Tiggeler is een heel goede cursus Drupal voor beginnende website-bouwers. Het is een fabeltje dat Drupal zomaar door iedereen met een vingerknip of in vijf minuten kan worden geleerd. Van de populaire CMS (content management systemen) als WordPress, Joomla en Drupal is Drupal zelfs volgens mij het moeilijkst om onder de knie te krijgen. Maar met dit boek zit je goed. Het gaat stap voor stap, is voor beginners makkelijk te volgen, dankzij de duidelijke en heldere uitleg van de auteur. Veel illustraties en voorbeelden verduidelijken de stof. Ook een logische indeling in hoofdstukken en een goede structuur. Eric Tiggeler had al eerder bewezen dat hij informatica en webdesign op een begrijpelijke, bevattelijke manier aan de man kan brengen, en met Basiscursus Drupal bewijst hij het opnieuw. 
  Pluspunten: Toegankelijk, State-of-the art, Volledig, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg
  (Review bol.com)
   
 • Een aanrader voor iedereen die wel van Drupal gehoord heeft, maar er nog nooit iets mee gedaan heeft. Als je meer wilt weten over Drupal en het plan hebt om een website te maken met Drupal, dan ben je met het lezen van dit boek al snel een website aan het maken. Duidelijk en helder geschreven. (Review computerboek.nl)
   
 • Niet alleen een aanrader voor mensen die wel eens van Drupal gehoord hebben! Ik had nog nooit van Drupal gehoord maar m.b.v. de basiscursus van Eric Tiggeler staat mijn website al online. Helder geschreven, prima oefeningen. Duidelijk geschreven door iemand die niet alleen verstand heeft van bouwen van websites maar ook in staat is om op een duidelijke manier de inhoud over te brengen. Chapeau!
  (Review computerboek.nl)

Tags